FOTO

 

Välkommen till Västrum Konstrum

 

Ett centrum för kvalitetskonst i Västerviks skärgård

SIDAN UNDER UPPBYGGNAD

Westerviks Fotoklubb håller utställnin g på Museet Kulbacken i mars2015, jag är givetvis representerad...liksom vid utställningen 2013

 

Cigleeprintade foton i liten upplaga av Jan Sundin.

 med vernissage 17 mars 2013 och en månad framåt visas på Västerviks Museum "Mellan ljus och skugga", en fotoutställning från Westerviks Fotoklubb.

Jag deltar!

 

Här på webben visas en ny kollektion, baserad främst på skrot, båtbottnar, flagnande möbler och nature morte

 

I överkant: SpårI, Skrot I, Spår II

 

Peas on earth, finns även som            Plastskrot, som ser ut som växter på

vykort (minst5st á 10kr vid postorder)   havsbotten

 

 : Flagnande färg I, Blankaholm

Båtbotten I                                          Båtbotten II

 

Flagnande färg II                                  Rost I

 

Rost II                                Rost II (ETT EX HÄNGER I LANDSTINGETSHJÄLPMEDELSCENTRAL)

 

Untitled I                                              Till Strindberg II

 

Untitled III                                           Untitled IV

 

Untitled V                                              Untitled VI

Mina digitala bilder är processade i Photoshop, där kontrasten och färgförändringarna utnyttjaats kreativt och ger dekorativa tavlor för moderna hem. Kvalitetsutskrift på bättre papper garanterar mycket lång hållbarhet. Alla är signerade i upplaga på ibland 5-20 ex, vilket anges precis som på originalgrafik Storlek 46 x 34 cmMina bilder är tagna digitalt, har behandlats i Photoshop för att förstärka och ibland förvränga effekter. Bilderna bygger oftast på detaljer, iakttagna på flagnande möbler och byggnader, spår i vägbanor, rostiga rester av industri, klippväggar, repor i båtbottnar mm.

Fotona har skrivits ut  med högkvalitetsprinter på bättre papper och är därför avsevärt hållbara i framtiden. Vanliga  datautskrifter har precis som färgfoton annars begränsad livslängd p g a dagsljuset.

Giglée kallas printerframställda bilder av konstnärer. Jag har begränsat den möjliga upplagan precis som i traditionella litografier, med angivande av t ex 1/5 ,  d v s nr ett av fem möjliga.

5, 10 eller 20 är det antal jag maximerat till. Tas fram efterhand

Jag ser bilderna som fina dekorativa alternativ för modern inredning. Marknaden översållas av fabrikstillverkade ”tavlor” med obegränsad upplaga, till högre priser än dessa.

Priserna är 500/st för normalformatet, 800 för de större och ramtillägg varierande, ca 200. Vid köp av 2 el fler samtidigt, 400kr/st. Storlek 46x34 cm, men kan beställas i andra storlekar. Porto bjuder vi på.

Beställningar kan göras i Västrum Konstrum, på dess hemsida vastrumkonstrum.se och till vår e-post vastrumkonstrum@live.se

 

Tänk så  dyrt det blivit med fotografi i auktionsvärlden!

Ofta är det ganska ointressanta bilder som går till höga priser. Vi försöker med några i den andan, eftersom ju samlare tycks finnas: Pris 300/st

  

 

 

 

Copyright ® 2015-01-15 vastrumkonstrum.se

Vastrumkonstrum.se

Husmanskonst